HOME | OVER IFMK | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | BETALEN EN VERZENDEN| FAQ | PORTFOLIO | LINKS

 

Verzending en Kosten
 
Verzending wordt gedaan door PostNL. Its For My Kids hanteert de volgende tarieven: 

Nederland: 

Gewicht Verzendkosten
0 g - 20 g € 0,80
20 g - 100 g  € 1,95
100 g – 500 g € 2,95
500 g – 750 g  € 3,95
Pakket (tot 10 kg)  € 6.95 

 

Its For My Kids verzend voornamelijk in luchtkussenenveloppen. Mocht de bestelling te groot zijn voor brievenbuspost dan wordt het verzonden als pakket. Ook dit wordt gedaan door PostNL. Its For My Kids is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of vertragingen van PostNL.  Het is mogelijk een bestelling af te halen in Leusden. De bestelling wordt in dit geval voor u klaargelegd. U kunt deze op afgesproken tijdstip afhalen. Its For My kids  heeft geen winkel aan huis. Betaling gebeurt in dit geval contant en gepast. Het afleveradres kan uiteraard afwijken van het factuuradres, bijvoorbeeld wanneer u iets kado wilt geven. Dit kunt u aangeven bij de bestelling. Op verzoek kan een product ingepakt worden als cadeau. U kunt dit aangeven bij tijdens de bestelling. Hieraan zijn geen kosten verbonden. 

Betalen

U dient vooraf te betalen, alvorens de bestelling wordt verzonden. Bij afhalen betaalt u contant en gepast.  Wanneer uw betaling niet na 7 dagen is ontvangen komt uw order te vervallen.  Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Ook verzendkosten zijn inclusief 21% BTW.

Levertijd

Nadat uw betaling is ontvangen wordt de bestelling verzonden. Dit gebeurt binnen 5 werkdagen. Verzendingen door TNT Post duren doorgaans 1 werkdag. Wanneer uw bestelling van status verandert ontvangt u van ons een e-mail. De verschillende statussen zijn; bevestiging, betaald, verzonden. Indien u de bestelling ophaalt ontvangt u een e-mail met de status klaar om af te halen, hierbij maken wij samen een afspraak over de datum en het tijdstip. Voor producten die in opdracht worden gemaakt gelden andere levertijden, deze worden uiteraard vooraf met u besproken. 

Wasvoorschriften

De prints die Its For My Kids levert, kunnen gewoon gewassen worden tot 40 graden. Bij voorkeur op 30 graden in het wolwas programma. Het is van belang de producten niet in de droger te laten drogen. Hierdoor ontstaat het mogelijk dat een print loslaat. Tevens is het van belang om niet op de print te strijken. Mocht de print om deze reden loslaten dan bied Its For My Kids geen garantie.

Retourneren

Its For My kids doen er alles aan u via de website zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd voordat ze aan u worden verzonden. Mocht een artikel echter niet aan uw verwachting voldoen dan kunt u deze retourneren. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden:  Retourzending dient vooraf door u te worden aangekondigd. U ontvangt hierop een e-mail met de te volgen procedure. De verzending geschiedt op risico en kosten van de koper en binnen 7 dagen na ontvangst. Alleen onbeschadigde en goed verpakte artikelen worden retour genomen. Producten die gewassen zijn en/of waarvan de labels ontbreken worden niet geaccepteerd. Na correcte ontvangst sturen wij u het nieuw gekozen artikel of storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. Afgeprijsde artikelen en in opdracht gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden. Het is de bedoeling om producten te leveren waarover u tevreden bent. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn neem dan binnen enkele dagen contact met ons op om uw klacht aan ons kenbaar te maken. Its For My Kids kijkt graag samen met u naar een oplossing. 

Garantie

Its For My Kids staat in voor de kwaliteit van de door haar naar beste weten en kunnen verleende diensten en voor de deugdelijkheid en de goede kwaliteit van de door haar geleverde zaken. Mocht er toch een gebrek zijn ontstaan, neem dan contact op met Its For My Kids.

Privacy
Its For My kids vindt de bescherming van de gegevens van haar klanten uitermate belangrijk. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Wanneer u via onze website bestelt, heeft Its For My Kids natuurlijk een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens kan uw bestelling worden afgehandeld en wordt u op de hoogte houden van de status van uw bestelling. De persoonlijke gegevens die u invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen. Its For My Kids geeft gegevens van klanten nooit door en verkoopt of verhuurt deze niet aan derden.  Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Its For My Kids waardeert het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.