HOME | OVER IFMK | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | BETALEN EN VERZENDEN| FAQ | PORTFOLIO | LINKS

 

ITS FOR MY KIDS

Hoe het begon – Sinds 2011 komt Its for my kids voort uit een gedachtespinsel op zoek naar een leuk origineel geboorte kledingstukje voor mijn zoontje. Ik wilde niets liever dan dat unieke t-shirtje met een orginele print voor mijn zoontje voor wanneer hij geboren werd. De zoektocht naar dit originele en unieke ontwerp werd een dagelijkse bezigheid.

Al van jongs af aan heb ik een passie voor kleding, prints en vooral het zelf genereren hiervan. Zo van: “ dat ga ik zelf maken“. Door de jaren heen heb ik via mijn opleidingen MBO voor mode & kleding, AMFI-Amsterdam Fashion Institute en ervaringen, mijn passie weten uit te breiden tot deze webshop voor ‘DIY ‘, doe het zelf en maak gebruik van de prints en patronen tot een kledingstuk. Doormiddel van deze website hoop ik iedereen te stimuleren om achter de naaimachine te kruipen of je eigen inspirerende print te ontwerpen. Ga aan de slag met de unieke en gelimiteerde ontwerpen die Its For My Kids biedt. En maak een persoonlijk kledingstuk voor jouw kind of voor jezelf.

Bedrukken – Het is mogelijk om je eigen originele creativiteit te gebruiken en je ontworpen print aan te leveren om die vervolgens te laten bedrukken in de technieken full-color,flex en flock. Mogelijk zijn enkele stuks maar ook kleine oplages. Its For My Kids kan jou natuurlijk ook aangenaam verrassen met print ontwerpen.

My Hip Hooray – Is het kinderfeestje bij Its For My Kids waarbij we aan de hand van geometrische vormen een dier of figuur in elkaar puzzelen. Deze gepuzzelde dieren of figuren gaan we vervolgens op een T-Shirt bedrukken. Resultaat? Een hip T-shirt met een unieke print, die je gelijk kunt aantrekken.

Workshop – Het maken van een uniek baby T-shirt voor jouw kind.

Workshop – Het maken van duurzame leren baby schoentjes.

COMING SOON! Patronen en Gelimiteerde T-shirts.

Patronen – Babypatronen in inspirerende en eigentijdse ontwerpen met verschillende pasvormen. Omdat Its For My Kids gelooft dat elke baby de perfecte pasvorm moet hebben. Bij bestelling van een patroon ontvang je een duidelijke, op stripachtige wijze, werkbeschrijving van het zelf te maken kledingstuk. Ook bevat het bijbehorende labels. Stof wordt hier in het algemeen niet bij geleverd, zodat je het kledingstuk een persoonlijke stijl kan meegeven.

Gelimiteerde T-shirts - De site bevat een kleurrijke reeks originele en gelimiteerde t-shirt ontwerpen. Het pakketje dat je ontvangt bevat een duidelijke, op stripachtige wijze, werkbeschrijving van het zelf te maken T-Shirt. De artworks zijn al bedrukt op de bijgeleverde stof. Its For My Kids streeft ernaar om baby vriendelijke stoffen te leveren. Een T-Shirt patroon in de maat en pasvorm van jouw baby inclusief bijbehorende labels. Hierbij geldt op=op, zodat de originele creativiteit gewaarborgd blijft.

Accessoires - Ook zelf te maken accessoires zal Its For My Kids gaan aanbieden.

Design en Uitstraling – De sfeer van Its For My Kids is creatief, stoer en ‘grown up’. Daarbij spelen kinderlijke, onbevangen prints een grote rol. De site gaat een baby-jongens en een baby-meiden collectie bevatten. Belangrijk om te weten is dat het kledingstuk niet altijd hoeft te ontstaan vanuit een nieuw stuk stof, maar ook vervaardigd kan worden uit een oude broek, jas of t-shirt. Duurzaamheid, kwaliteit en originaliteit staan bij Its For My Kids hoog in het vaandel.

Maten – Its For My Kids gaat werken met verschillende pasvormen die past bij jouw baby. De patronen gaan aangeboden worden in de maten vanaf 50 tot 86. Mocht je graag een ontwerp in een maat die er niet is, dan is dat natuurlijk op aanvraag mogelijk.

Wasvoorschriften – De transfer, flock en zeefdruk artworks verdienen wat extra aandacht om ze mooi te houden. Ze kunnen probleemloos gewassen worden tot 40 graden, maar bij voorkeur op 30 graden in het wolwas programma. Dit levert een langere levensduur op. Stop de kleding niet in de droger. En strijk niet op of in de buurt van de print.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Ik sta altijd open voor suggesties of vragen over de collectie, de site of andere zaken. 

Heidy van ’t Klooster
Moeder en Creatief Textiel Ontwerper

info@itsformykids.nl